Rogayah Terima Anugerah Tokoh Pekerja | PUSAT STRATEGI DAN PERHUBUNGAN KORPORAT
» BERITA » Rogayah terima Anugerah Tokoh Pekerja

Rogayah terima Anugerah Tokoh Pekerja

Oleh Khairul Anuar Md Noh

SERDANG, 3 Mei – Staf Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (CoSComm), Rogayah Md Yasin terpilih sebagai penerima anugerah Tokoh Pekerja (kategori Pegawai Pelaksana) sempena Majlis Gemilang Putra dan Sambutan Hari Pekerja peringkat Universiti Putra Malaysia tahun 2018 di sini.

Beliau yang telah berkhidmat di UPM selama 34 tahun sejak tahun 1984 berkata kerjasama dan semangat berpasukan antara pekerja dan pihak pengurusan amat penting untuk melonjakkan pencapaian universiti dalam apa jua bidang.

“Menurut arahan dan menyiapkan tugasan dengan ikhlas dan berkualiti pada masa yang ditetapkan untuk kepuasan pelanggan serta memberikan pandangan kepada pihak atasan adalah kunci utama dalam kerjaya saya selama ini,” katanya.

Pada majlis tersebut, Rogayah menerima anugerah yang disampaikan oleh Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris.

Tarikh Input: 21/09/2018 | Kemaskini: 21/09/2018 | hairul_nizam

SXEUSA2~