Lawatan Deligasi Universitas Nasional (UNAS) Jakarta, Indonesia | CENTRE FOR CORPORATE STRATEGY AND RELATIONS
» NEWS » Lawatan Deligasi Universitas Nasional (UNAS) Jakarta, Indonesia

Lawatan Deligasi Universitas Nasional (UNAS) Jakarta, Indonesia

SERDANG, 15 Januari 2020 - Lawatan dari deligasi Universitas Nasional (UNAS) Jakarta, Indonesia telah dijalankan di Fakulti Perhutanan dengan disambut oleh Dekan Fakulti Perhutanan, Prof. Madya Dr. Azlizam Aziz, Prof. Madyad Dr. Pakhriazad Hassan Zaki, Timbalan Dekan (Akademik & Antarabangsa).

Manakala lawatan telah dijalankan di Hutan Simpan Ayer Hitam (SISFEC) Puchong dan telah disambut oleh Pegawai Pemelihara Hutan iaitu Encik Mohd Fahran Shahrin.

Objektif lawatan adalah untuk perkongsian ilmu di antara dua fakulti, pengenalan mengenai promosi program pengajian dan cadangan menwujudkan MoU antara kedua dua universiti.

Date of Input: 06/04/2020 | Updated: 06/04/2020 | hairul_nizam

SXDdUAP~